0495 25 36 20

Over Raph

Raph Derwae

Als ex-voetballer die is overgeschakeld naar het lopen en fietsen is Raph een erg fanatiek sporter die nooit opgeeft en dat vertaalt hij ook naar zijn werk. Hij doet altijd zijn best voor een goede service en hanteert een no-nonsense aanpak.

Met zijn functie als Vastgoedconsulent bij Swevers Real Estate is Raph verantwoordelijk voor het dagelijks begeleiden van mensen in de grootste stap van hun levensplanning.
Contacteer Raph

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedconsulent
Met zijn functie als vastgoedconsulent helpt en begeleidt Raph dagelijks mensen in de belangrijkste stap van hun leven, meer bepaald bij de aankoop en verkoop van hun woning.

Met zijn kennis van de lokale vastgoedmarkt geeft hij deskundig advies.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.